Varför ljuger du för mig? Finns det något som jag hatar så är det när folk ljuger för mig. Det gör ont för man får alltid reda på sanningen så småningom. När folk jag har ytliga bekantskaper med ljuger så tycker jag mest det är irriterande. När folk jag tycker om ljuger för mig blir jag ledsen…och besviken…

Varför fortsätter du att ljuga för mig? Både du och jag vet ju att du inte sov hos Tina natten som gick. Trots att du påstod det. Vi vet båda var du var, eller hur? Jag blir sårad först av att du ljuger för mig, sedan blir jag sårad av att du redan en månad efter vårt fårhållande är med någon annan. Eller sårad, jag blir förbannad. Tanken på det äter sakta upp mig inombords. Men tanken på att du ljuger för mig om det dödar mig totalt inombords. Fy fan, fy fan…..hur kan du? Sedan säger du att du vill vara för dig själv en stund. Lära dig att klara dig själv. Vilket skitsnack!

Vet inte om det är dig eller vad du säger som jag föraktar mest.. fy fan för dig, fy fan….

Du har lyckats krossa mig totalt…