Jaha, ikväll har faktiskt jag och E spenderat lite tid tillsammans. Kändes i och för sig mer som ett nödtvång då det troligtvis är sista kvällen vi någonsin kommer att spendera ihop. Vi såg på M. Night Shyamalans nya film; The Happening och snaskade lite chips och dipp i sängen. Var väl trevligt på sitt sätt men det fick mig återigen att komma till insikten att det är verkligen slut. Förekom inte så mycket konversation mellan oss, nog för jag hatar när folk skall diskutera mitt i en film. Endera ser man på filmen eller så diskuterar man. Punkt. Men i detta fallet så hade det kanske varit trevligt trots allt. Men så blev inte fallet. E satte istället igång och hade SM i SMS med någon, vilket jag väl kan gissa mig till vem :-(….

Är tungt när man ligger bredvid den person man tycker mest om i hela världen och inte får krama och gosa med den. Samtidigt så tycker jag i dagsläget inte alls om henne pga vad hon gjort mot mig. Verkligen kluvet. Vars är den gamla hårde likgiltige Hoppan som inte brydde sig? Den som jag känner till? Om det är någon som ser honom så säg till att han infinner sig hos mig genast. Han skulle behövas nu för att må bättre. För att kunna lägga detta bakom mig.

Uttalandet; Jag kommer alltid att älska dig men jag är inte längre attraherad av dig, är ju inte precis en självförtroende boost. Har aldrig, och då menar jag aldrig, tidigare haft problem med mitt självförtroende så hur hanterar man detta?

Vill INTE må som skit längre..!!!