Vet inte vad det är riktigt, eller det vet jag väl egentligen, men jag har blivit en sucker för romantiska komedier på sistone. Har alltid gillat Notting Hill, men det är då den enda. Möjligtvis att jag kunnat sett på Four Weddings and a Funeral och Love Actually, men i övrigt har jag skytt denna genre som pesten. Tills nu. Måste vara den sinnesstämning jag befinner mig i nu som gör att jag tycker om att se på dem nu, eller rättare sagt ser alla jag kommer över. Tänkte nu fixa lite middag och kika på filmen som givit titel till detta inlägg.

”Hellre äta gröt tillsammans än kotlett ensam”

– från Tillsammans (2000)

Blir dock middag ensam för mig. Inte kul direkt men man äter ju för att leva, eller var det lever för att äta??? Hur som haver, hade vart roligare med sällskap….

Blog Image

Rhys Ifans som Spike i Notting Hill (1999). Fancy a fuck?