Jaha, då sitter man i Ö-sund hos min syster. Känns både skönt och jobbigt att lämna Jkpg. Skönt att komma bort från allt skit och bort från E ett tag. Samtidigt är det jobbigt att lämna henne och veta att hon kommer att umgås med sin ”kompis” som hon påstår det inte hänt något med. Vilket jag tror vad jag vill på, men men… jag kan verkligen inte släppa detta…. tungt….

När du nu är med honom kan du väl iaf försöka att inte göra det hemma i ”vår” säng, vilket väl egentligen är din säng. Men jag vill inte sova där om ni har varit där och hållit på. Du kan väl spara den sängen tills du flyttat.

Nu skall det bli skönt att komma hem och träffa mina föräldrar och närmaste vänner. Träffa folk som tycker om en och som man själv tycker om. Slippa tänka på ovanstående skit som äter upp mig inombords…

Hoting…here I come….you will be a most welcome sight…