Nu var man tillbaka i Jönke igen, på gott och ont. Skönt att komma tillbaka till jobbet, trivs ju faktiskt där, men jobbigt att komma hem till lägenheten. Som tur är så åker E utomlands imorgon. Känns jobbigt och krystat att umgås med henne då jag har så tvetydiga känslor i dagsläget. Har börjat räkna bort henne ur mitt liv för att kunna gå vidare, försöker att inte tänka i VI-termer längre utan i JAG-termer. Samtidigt så vill jag ju bara vara med henne hela tiden. Dock så har ju hon hittat någon annan att vara med istället. Tungt. Och ensamt. Saknar min tjej… 🙁

Var trevligt att träffa Danne och Jenny igen igår. Danne är en person som man kan diskutera allt med och som är både en god lyssnare och en mycket god vän. Blev lite uppåt av att träffa dem. Dock så låg jag därefter mest hela natten och tänkte på mig och E, vilket väl egentligen var oundvikligt eftersom J & D träffades ungefär samtidigt som jag och E. Vi har liksom följts åt.

Var även på en arbetsintervju idag. Gick relativt bra tycker jag. Lite nervös var jag innan trots att jag egentligen inte är så intresserad av just den tjänsten, men när intervjun började så var nervositeten som bortblåst. Tror jag gjorde ett bra intryck. Kändes så i alla fall…

Well, nu är det natta kudden som gäller. Skall försöka reda upp kaoset som tydligen är på jobbet imorgon. Att man inte ens skall kunna vara borta en vecka innan allt rasar som ett korthus…. 😉