Har gått och funderat på ett par grejer de senaste dagarna. Givetvis så är det om de senaste månadernas händelser. Är det så att det alltid är snälla människor som blir sårade och utnyttjade? Om jag själv får säga det så är jag en otroligt snäll människa som ställer upp för min partner i vått och torrt. Stödjer, sponsrar och inspirerar. Visst, rena stolligheter och dumheter accepterar jag inte, men vem gör det? Jag har väl inga problem att säga ifrån när jag tycker något är fel, men det är väl inte att vara elak. Visst kan jag trilskas ibland och vissa dagar har även jag en dålig dag, även om de är sällsynta. Jag har inte dåligt morgonhumör, skäller sällan på folk och är trevlig även på kvällstid. Helt enkelt så är jag en väldigt snäll kille som sällan gör en fluga förnär och som för det mesta är extremt positiv.

För min partner skulle jag göra allt, och vill jag påstå, har så gjort under våra år tillsammans. Jag kan inte erindra mig att jag gjort något elakt mot dig under de senaste 7 och halvt åren. Första året var det väl sådär emellan oss. Som det skall vara när det är nytt och gränser testas. Vi gjorde nog båda en hel del fel då som den andre uppfattade som elakt. Men det tog vi oss igenom. Efter det, och speciellt efter det att vi flyttade tillsammans, så har du varit mitt allt. På gott och ont. Och i gott och ont för den delen. Det har ju varit uppgångar och nedgångar genom åren. Precis som det skall vara. Jag har verkligen behandlat dig med all respekt och försökt att hjälpa dig så gott jag kunnat. Och varför skulle jag inte ha gjort det? Jag har ju älskat dig, BARA DIG, och ingen annan. Har aldrig sett min framtid med någon annan än dig. Skulle gjort allt även i framtiden för dig….

Så hur har du kunnat göra så här mot mig? Detta är utan motsvarighet det elakaste någon varit mot mig. Hur har du kunnat? DU, som jag älskat….DU, som jag skulle dela mitt liv med….

Måste vara så att alla de som är snälla blir sårade för annars förstår jag inte hur man kan. Jag förstår inte…..

Är det för att jag är dumsnäll? Dum och snäll…. måste bero på det… 🙁