Jahapp, då var denna vecka över. Arbetsmässigt, vill säga. Fast just nu känns det som att mitt liv mest kretsar omkring arbetet. Av eget val. Eller eget och eget. Av eget val på grund av hur situationen ser ut i mitt liv just nu. Tankarna flyger verkligen och far; vad skall det bli av mig nu? Hur börjar jag om? Kommer jag att träffa någon ny? Hur glömmer jag E? Många frågor och inga svar. Känns som att mitt liv verkligen är i kaos just nu och den enda fasta punkten är faktiskt mitt jobb. Trivs 20 tusen ggr bättre på jobbet just nu än på min fritid. Känner mig faktiskt lite ensam trots att jag har många fina människor omkring mig. Känner mig så deppig…

I veckan fick jag höra av en arbetskamrat, och god privat vän för den delen, att han tyckte att det märktes inte så mycket på mig att jag var ledsen. Det är väl jag i ett nötskal; inte visa några svagheter (om det nu är det?) eller känslor utåt utan försök att vara som vanligt. Fast samtidigt så vill jag ju att allt annat förutom jag och E skall vara som vanligt. Det var ju bra innan så jag vill ju att i alla fall det skall fortsätta att vara bra. Vara som vanligt. Konstigt hur man agerar ibland. Känner mig så oerhört ledsen fortfarande. Inget känns riktigt, riktigt roligt. Inte som det gjorde förut. Måste ta mig ur denna svacka på något sätt. Men hur? Förslag mottages gärna…

Är kanske som i filmen ”Forgetting Sarah Marshall” som är det rätta receptet. Kanske. Vem vet, får kanske lov att prova för att utesluta. Det funkade ju för honom i filmen. Tänk om allt vore så lätt som på film. Well, är väl hög tid att kasta ut den gamla H nu och kast in en ny. En ny glad och sprallig H som tar tag i sitt liv och fångar dagen. Dags att göra sig av med H som tillhörde E och plocka fram en H som tillhör någon annan. En roligare H. Japp, nu var det bestämt. Så får det bli.

Tack och adjöss E:s H….

Välkommen nya ?:s H!!!!