Jahapp, då har jag nu gjort min lilla rundtur enligt följande: Jämtland->Västerbotten->Västernorrland->Jämtland. Blev en trevlig tripp där jag träffade en hel del gamla vänner och en del nya bekantskaper. Från Hoting styrde kosan mot Vännäs och min gamle vapendragare P med havande flickvän S. Mötte upp dem på eftermiddagen när de slutade jobbet och tillbringade därefter kvällen i deras nyrenoverade hus. Provbajsade givetvis den nyrenoverade toaletten, men som alla vet så är ju det A och O när man kommer till ett nytt ställe. Nyrenoverat eller ej. De hade verkligen fått till det trivsamt i huset sedan jag var där sist, men då hade de ju inte flyttat in än. En god middag, en tripp runt Vännäs, ett trevligt sällskap och en skön säng att vila lekamen i blev facit för kvällen.

Efter en god frukost tillsammans med S morgonen efter, P jobbade, så tackade jag för mig och styrde kosan mot Umeå. Där mötte jag upp två gamla klasskamrater som jag inte sett på ett tag; M & J, a.k.a Vargen och Sasse. Vi inmundigade en långlunch tillsammans som nog tärde en del på J:s flexkonto (endast han som jobbade dagen till ära) och diskuterade allt mellan himmel och jord. Kändes skönt att träffa dem igen, har saknat dem på något vis utan att riktigt veta om det. Trots allt så umgicks jag ju med dem varenda dag under min studietid och sånt sätter väl sin prägel. När J var tvungen att vara duktig igen och gå till jobbet så förflyttade jag och M oss hem till honom fram tills jag kom på att jag med hjälp av S hade beställt en klipptid på eftermiddagen hos EM. Kastade mig huvudstupa i bilen och blev nog inte mer än någon minut sen in till min bokning. Dock så tror jag EM tog det hela med ro, verkade så i alla fall. Nyfrisserad och vacker, hmmfff, mötte jag åter upp med J efter han slutat jobbet och vi gick ut på la strada och käkade och snackade och slappade resten av kvällen. Dök på ytterligare några andra klasskompisar som jag inte pratat med på vete tusan när, vilket var trevligt. Insåg någon gång under kvällen att jag trivs riktigt bra i Umeå. Är nog dit som jag trots allt vill flytta. Alla jag träffade under tiden jag var där ville att jag skulle flytta dit, vilket känns positivt. Umeå? Tja, varför inte…

Morgonen efter så äntrade jag återigen Primeran (japp, hade lånat mammas bil, visst är hon snäll som lånar ut den?) och styrde kosan mot S-vall. Efter lite ärenden under dagen, som jag berättar om en annan gång ;-), så träffade jag D på eftermiddagen. Vi åkte hem till honom och efter ett tag så kom även JE hem från jobbet. Måste säga att jag verkligen trivs i deras sällskap. Jag och D går tillbaka långt i tiden och det märks. Han är en av mina absolut äldsta vänner och på något sätt så kan vi alltid prata om allt med varandra. Detta även om vi inte hållit kontakten på ett tag. Sånt är skönt. I alla fall så dök även JE:s bror, L, upp och efter det att vi förtärt middag så gav sig jag, D och han ut på en runda frisbeegolf. Hur kul som helst faktiskt då jag inte spelat på år och dag. Vilket väl märktes på de första tre till fyra hålen. Men därefter så började jag komma in i det och på slutet av de arton hålen så hade man väl fått in snitsen igen. Därefter bar det av hemåt där JE fixade gott thé och snask till oss framför TV:n. Mysigt då det var lite ruggigt ute. Efter lite Idol-tittande och småprat så kröp vi till kojs och ytterligare en trevlig kväll var till ända. Jag hoppas att det blir fler av dessa.

Imorse startade jag åter upp Primeran och ställde kursen mot Hoting igen. Gjorde ett kvickt stopp på systemet i Ramsele, första gången jag satt min fot där, och blåste sedan raka spåret hem då jag lovat att hjälpa min far under eftermiddagen. ”Hjälpen” bestod av att montera upp markiser som han köpt viket gick galant. Därefter hem till middag med min mor, en tripp för att hälsa på min moster E-B med karl och sedan nu tillbaka hem till denna snällburk (den är inte ”dum”, jag gillar ju min dator…).

Imorgon är det namngivningscermoni hos Puna och K. Vad det innebär vet jag inte riktigt men det ger sig väl. Har försökt att fråga ut Puna utan resultat, han verkar om möjligt veta mindre än mig. Jag och EM hade då vitt skilda uppfattningar om vad det innebar men då ingen av oss två erhållit det schema som andra verkar ha fått så gissade vi mest i våra diskussioner. Morgondagen får utvisa. Vi, gästerna alltså, skall i alla fall infinna oss vid 12-snåret hemma hos dem. Därefter får man väl inte roligare än man köper ut för. Så det blir nog kul….

Well, långt inlägg så detta får bli allt för denna gång tror jag. Har då inte hört något från E på länge men jag antar att hon kommit tillbaka till Sverige. Hon har väl fullt upp så hon hinner väl inte berätta om hon är tillbaka eller inte. Jaja, skit detsamma. Hon är någon annans huvudbry numera, inte mitt. Precis som hon vill ha det….

Ja e´int bitter….som Tony Richardsson skulle sagt….