Tillbaka hemma igen. Eller hemma och hemma, känns inte som det längre. Vill bara bort härifrån igen. Pratade som hastigast med E i telefon och insåg att jag vill bara bort från henne med. Hon har degraderats till jag vet inte vad hos mig. Inget bra i alla fall. Vill bara få den här skiten överstökad nu så jag blir fri från henne. Vill inte ha något med henne att göra längre. Inte alls. Punkt.

Hockey ikväll; HV-Linköping. Skall bli trevligt då det blir årets första live match för mig. Hade givetvis hellre sett Brynäs-Modo live, men detta är bättre än ingenting. Får en att skingra alla tankar som rusade tillbaka så fort man satte foten i den här staden igen. Har mått hyfsat bra de senaste två veckorna, men nu så kom allt skit tillbaka igen. Varför kan man inte tvinga sig själv att må bättre?

Angående helgen så berättar jag mer om det sedan. Skall gå och hämta ut ett paket nu innan jag åker upp till Kinnarps Arena…