Idag har jag reflekterat en hel del över mig och E och kommit till några insikter. Den första är nog att jag älskar, älskat, älskade…jeje….E mer än vad jag trott de senaste året eller åren. Mycket mer än vad jag trott faktiskt. Har aldrig riktigt reflekterat över det där med lite och mycket tidigare, är inte riktigt på det viset som min hjärna fungerar, utan endera älskar man eller så älskar man inte. Punkt. Men med tanke på hur jag mår nu så tyder det på att jag älskade henne mer än vad jag ville göra för gällande eller visade. Den andra är att jag är på tok för dålig på att visa vad jag känner för andra, och i detta fallet speciellt för E, och behöver bli bättre på det. Har alltid varit lite stolt över min självkontroll och mitt logiska och lidelsefria tänkande. Det har hjälpt mig i många situationer att se nyktert på en händelse och därigenom kunna agera rätt och riktigt. Borde nog kanske bli mer känslosam av mig och låta mitt humör istället för min hjärna styra mer av mitt liv. Visa mer vad jag känner både när jag tycker om något eller någon och när jag ogillar det eller den. Den tredje och sista insikten är att jag måste sluta att ta saker och ting för givet. I fallet med mig och E så har jag tagit på tok för mycket för givet. Detta leder onekligen inte till något bra. Duh. Mina känslor för E har jag aldrig tvivlat på men ibland så går det inte att ta för givet att den andre skall känna likadant. Inte för evigt i alla fall…

Alla dessa insikter flyter in i varandra och skapar en helhet för hur jag borde bli som person och människa i framtiden. Känns bra att få rätsida på något i livet i alla fall. Allt annat känns nu som kaos.

Det är alltid lätt att vara efterklok men för att fortsätta använda klyschor så är dagens fråga: Varför inser man inte hur mycket man tycker om någon/något förräns man mist det? Svårt att svara på. Trots att E sårat mig mer än någon annan så kommer jag nog alltid att älska henne på något konstigt vis. Hon har ju trots allt varit en del av mitt liv de senaste 8 åren. En bra del av mitt liv. Jag kommer nog alltid att se tillbaka på dessa år med både sorg och lycka. Mycket lycka och lite, men stark, sorg….

Farväl min älskade och tack för den här tiden….

Love Eternal