Nu är jag precis hemkommen efter vår företagsresa till Göteborg. För att sprida lite ljus över vad vi företagit oss så kommer här en kort resumé:

Vi möttes upp på huvudkontoret på morgonen där vi äntrade 2 bussar för transport till Värö bruk utanför Varberg och dagens första studiebesök. Därefter inmundigaste en lunch på ett trevligt gästgiveri i Varberg varefter kosan styrde mot dagens andra studiebesök; Ringhals. När allt detta var avklarat så åkte vi vidare till GBG och hotell Gothia Towers där vi skulle övernatta. En snabb dusch och sedan möttes vi upp i skybaren med fin vy över staden. Efter lite lagom förvärmning var det dags att åka vidare till platsen för kvällens underhållning och middag; Kajskjul 8. På programmet stod en 3-rätters middag och underhållning av Galenskaparna & After Shave, eller rättare sagt Anders Eriksson & After Shave. Namnet på showen var Cabaret Cartwright och hela kvällens tema gick i vilda västerns tecken. Efter middagen var intagen och showen slutat så öppnade discogolvet varvid Travolta takterna fick tas fram. När stället stängde vid ett tiden så förflyttade vi oss ut på staden och gjorde Avenyn osäker i våra försök att hitta den perfekta avslutningen på kvällen. På det stora hela en trevlig och rolig dag med mycket skratt och dumheter men som vanligt så har jag svårt att känna mig riktigt glad numera. Ligger som en grå dimma över allt. Även när jag hade som roligast så saknar jag E, saknar någon att dela glädjen med. Lördagen har mest handlat om att kurera sig och om att gå omkring och strosa i Göteborg. Även det trevligt på sitt lilla sätt.

Jaja, nu är jag hemma och har beredskap igen . Hoppas på en lugn kväll och natt då jag känner mig lite mör efter gårdagen. Man är inte 20 direkt, även om jag inte känner mig så gammal heller. Det blev nog helt enkelt lite mycket innanför västen igår.

En kollega kom med en intressant inställning till hur man kommer över ett förhållande. Diskussionen började med att han frågade hur det var och vad som hände varvid jag förklarade hur det låg till och att jag var ledsen över det som hänt. Han frågade då hur länge sedan det var det tog slut och jag svarade lite över 2 månader. ”Har du satt på henne än då?”, blev responsen. ”Nä, det är ju slut”, svarade jag. ”Precis. För att komma över henne så skall du sätta på henne en sista gång. Få ett avslut. Gå vidare. Så har jag alltid gjort. Man inser då att det faktiskt är slut och att det är dax att gå vidare. Funkar för mig”, sa han då. Ja, vad svarar man på det? Jag sa nog något i stil med att alla sätt är ju bra utom de dåliga och att det kanske är värt att prova. Well, jag vet inte, var bara en liten anekdot från kvällen. Nu skall jag slappa och se på en film…

Blog Image