Har fått gjort ett snabbt inhopp på jobbet i egenskap av beredskapshavande idag. Inget avancerat utan bara ett fastsatt rensgaller som min vän och kollega A behövde hjälp med. Sedan blev det lite leveransjobb och rondering när jag ändå var inne, samt en god bakelse till kaffet.

Är nu hemma igen och jag vet inte om det är vädret, jag själv eller en kombination för idag så saknar jag verkligen E. Och då menar jag inte att jag saknar sällskapet från någon utan jag saknar E. Hon själv och ingen annan. Hösten är utan tvekan min favorit årstid och att då inte ha någon att dela den med känns tungt. Fina soliga dagar med röd-gula träd är nog det jag gillar mest men även de mörka kvällarna. Här nere är det i och för sig mörka kvällar året om så den punkten faller lite. Men jag gillar dessa dagar också, de regniga dagarna. Kunna kura ihop sig i soffan, mysa, dricka te och bara må bra till en bra film är nog en favorit sysselsättning för mig. Men så gillar jag ju att se film. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Har under hela min uppväxt sett otroligt mycket film och ser nog mer än gemene man fortfarande. Dock så minskade det under några år sedan jag flyttat hit till Jkpg men den senaste månaden så har det definitivt ökat igen. Både konsumptionen av film och tv-serier har ökat. I mina yngre dagar såg jag allt, och med allt menar jag alla typer av genré; västern, skräck, action, drama, komedier mm. från alla tidsepoker och länder. De senaste åren har jag varit mer selektiv och ofta klankat ned på en film trots att jag inte sett den. Förstår inte vars det komemr ifrån då jag egentligen hatar sånna som klagar på något de själva inte upplevt. Men nu är det slut med det. Nu skall saker testas innan jag klagar eller rackar ned på dem. Slut på negativa tankar och in med positiva , det är det som gäller. Nu skall jag i alla fall titta på Wall-E. Disney och Pixars nya. Brukar gilla tecknad film och i synnerhet om det kommer från dessa två bolag. Favoriten bland Disney’s filmer är utan tvekan Beauty & the Beast. Manligt, jag vet. Men jag har tillräckligt med hår på bröstet för att kunna erkänna det. Har egentligen inget hår på bröstet alls, men ni förstår vad jag menar. Ett av mina bästa minnen från en Pixar/Disney-film kommer dock från Huskvarna. Jag och E hade nyss flyttat ned hit och in i lägenheten där. Vi hade köpt Finding Nemo på Ica Maxi och åkte hem till kaoset i lägenheten med ouppackade flyttkartonger och en omonterad soffa. Vi fixade till TV:n, kopplade in DVD:n, och fixade i ordning lite snask. Sedan möblerade vi fram 2 fåtöljer framför TV:n med ett litet bord emellan och tog varsin filt. Föreställningen kunde börja. Filmen, den nya lägenheten och det faktum att det var bara vi två gjorde det helt underbart. Det är fortfarande en av de bästa filmer jag sett och kvällen kommer alltid att leva i mitt minne. Blir både ledsen och glad när jag tänker på detta….

<!–
WriteFlash('’);
//–>