Igår var det premiär för nya Champions Hockey League och här i Kinnarps gästades HV av SC Bern från Schweiz. Givetvis var undertecknad på plats för att bevittna spektaklet, eller givetvis och givetvis vet jag inte då jag inte håller på något av lagen, men premiär är ju premiär. Fast någon vidare match blev det inte av det hela då Bern var alldeles för bleka mot ett taggat HV. Promenadseger för Jönköpings stolthet med 6-2. Hade nog kunnat bli mer men det märktes att HV vilade sina spelare i slutat i väntan på tuffare motstånd ikväll. Skall bli intressant att se hur mycket gårdagens match tog på krafterna då man ikväll möter ett Modo med uppåtgående formkurva borta i Swedbank Arena. Som vanligt hoppas vi ju på en enkel Modo seger då det blir en så mycket trevligare tillvaro för en norrlänning här nere då. Men det är inte förräns 19:00 det….

En välkommen syn idag var att E dök upp här hemma, inte hört något från henne på en vecka så även om stämningen var lite tryckt så var det roligt att se henne. Visst sticker det till lite i hjärtat, eller inte så lite heller, men det är trots allt kul att se henne. Har ju liksom funnit mig i situationen nu och det blir nog bättre bara vi väl flyttar isär. Måste få till stånd ett avslut så man kan gå vidare. Eller hon har ju gjort det, och nu måste jag göra det också. Trevligt var det i alla fall även om jag känner mig lite ledsen efteråt då hon gått. Luktar fortfarande av hennes parfym om mig från kramen innan hon gick. Jaja, snart gått ett kvartal så nu måste jag ta tag i mitt liv igen. Lättare sagt än gjort. Men ett måste om jag skall sluta känna mig så ensam….

<!–
WriteFlash('’);
//–>