Vet inte riktigt hur jag har kunnat missat denna serie innan. Har nu sett ett par avsnitt och den passar verkligen mig som handen i handsken. Diggar allt från bilen till musiken till det övernaturliga temat. Serien är helt enkelt jag på något konstigt vis. Om jag själv skulle gjort en TV-serie så hade den förmodligen sett ut på detta sättet. Kanske med en tydligare twist mot film noir, men ändå. Supernatural, det är verkligen jag. Visst finns det bättre, mer välgjorda och mer välspelade serier, men helheten och atmosfären i denna tilltalar verkligen mig. Och vet ni vad det bästa är? Har bara börjat på första säsongen ännu och serien är nu inne på sin fjärde. Hur många avsnitt som helst att se med andra ord. Prison Break, Lost, Terminator m.fl. får nu stå tillbaka en tid för denna pärla. Jag menar vad finns det inte att gilla?

<!–
WriteFlash('’);
//–>