Fick igår höra att det varit biljakt i Hoting. Inte den coola typen som vi filmade i I Like This Job, utan den riktiga typen. Tydligen genats över gräsmattor och prejats polisbilar. Dessutom minderåriga och utan körkort som jagats. Inte så häftigt som det låter utan var nog mer tur än skicklighet att ingen kom till skada. Där märktes det att man blivit äldre och förståndigare….

I övrigt är det jobb, jobb och åter jobb som står på agendan nu. Både lättande då man fokuserar på det istället för all annan skit, men också skönt för att jag verkligen trivs med mitt arbete och mina kollegor. Är det lugnt ikväll så blir det matlagning och kval-fotboll under skiftpasset. Visst har jag ett bra jobb? Fast det har i och för sig varit skit under hela veckan så det är skönt att allt håller ihop och fungerar nu. Knock on wood.

Har börjar känna mig mer tillfreds i min nya situation och känner mig inte lika ledsen som innan numera. I torsdags var jag ut med chefen och käkade och såg på hockey samt drack en hel del öl. Alldeles för många öl. Hade kunnat mått bättre dagen efter men på det stora hela var det trevligt och något jag gärna gör om. Skulle jag flytta och byta jobb så kommer jag nog att sakna K, har en bra kontakt med honom och vi kommer bra överrens. Dessutom är han inte så bossig av sig. Hahaha….

Avslutar detta inlägg med trailern för en av de coolaste biljaktfilmerna som gjorts, kanske den coolaste…

<!–
WriteFlash('’);
//–>