Så har då Nicola Romeos Anonima Lombarda Fabbrica Automobili genomgått sin från och med nu årliga undersökning och visat sig vara vid god vigör. Det vill säga att den just nu enda kvinnan i mitt liv har klarat sin hälsokontroll. Vem, undrar ni frågande? Bilen, eller min Alfa Romeo är ju så mycket mer än en bil, gick idag genom besiktningen utan en anmärkning. Ett streck som man sa förr i tiden. Blankt papper. Duktigt jobbat. Visste att jag tog väl hand om dig.

I övrigt så är jag ledig idag, eller ledig och ledig, slutade arbetet klockan sex imorse, hade besiktningstid vid halvtio och har nu mellan tolv och fem tvätttid. Puh, är jobbigt att vara hemma från jobbet. Som tur(?) är så är det tillbaka till verkligheten som gäller imorgon trots att jag egentligen skall vara ledig. Blir nog en hel del timmar för undertecknade i veckan då vi både har miljömätning och periodisk undersökning på KVVT. PÅ något konstigt vis har jag blivit miljögurun på driften, en roll jag gärna sluppit. Well, får väl pussla med tiden så gott det går gentemot skiftschemat men är rädd att det är fritiden som får stryka på foten. När skall jag hinna se alla avsnitten av Supernatural? Och när skall jag hinna börja packa ihop lite grejer i lägenheten? Dessutom så är just nämnda lägenhet i ett stort behov av uppfräschning. Är ostädat som i en kolarkoja. Jaja, tid för det kommer väl….

<!–
WriteFlash('’);
//–>