För att inte verka alltför pretantiös i min matlagning så var jag tvungen att bryta mönstret igår kväll och tillaga något snabbt, enkelt och egentligen halvfärdigt. Fick bli grillkorv med strips. Enkelt, gott och snabbt tillagat där den personliga insatsen går åt till att snurra på korvarna några gånger i stekpannan. Kanske ingen gourmetmat men det fungerar som bukfylla i alla fall. Recept enligt nedan:

Grillkorv med strips

Ingridienser
Grillkorv (Hot dogs)
Strips från frysdisken
Bostongurka
Amerikansk dressing
Senap & Ketchup
Salt/Pommeskrydda

Sprid ut stripsen i en långpanna och värm i ugn enligt anvisning på förpackning. Stek korven på medelvärme i en stekpanna. Servera med dressing, gurka och salt alternativt pommeskrydda. Klart att avnjutas. Ja, i alla fall klart att döva hungern med. Ibland är dock enkelt bra, som i detta fallet. Varken gourmetmat eller smalmat men ack så snabbt att tillaga med noll insats från kocken.

I högtalarna ljöd vid matlagningstillfället förljande: Oasis – The Shock of the Lightning