Nu är vi verkligen nere bland de bästa av de bästa och för att inte överkonsumera i allt gott så håller jag lite på vilket soundtrack som jag tycker är allra, allra bäst. Istället så slänger jag in två bubblare som egentligen hör hemma på listan över de 20 men som fick stå utanför. Skulle jag göra denna lista igen om en vecka så kanske någon annan skulle få stå utanför och dessa finnas med. Jaja, här kommer plats 5 till 2 samt bubblarna:

5. Escape from New York theme av John Carpenter & Alan Howarth

4. 13th Warrior – Old Bagdad av Jerry Goldsmith

3. The Good, the Bad and the Ugly – Ecstasy of Gold av Ennio Morricone

2. Waterworld – Main Credits av James Newton Howard

Bubblare:

Indiana Jones – Main Theme av John Williams

Das Boot theme av Klaus Doldinger

Håll ut till nästa gång så skall jag avslöja förstaplatsen, en välförtjänt förstaplats..