Som jag tidigare har skrivit om så har jag blivit helt såld på TV-serien Supernatural, diggar starkt hela upplägget som serien har. Är ju precis som om jag har gjort serien själv. Förutom det så börjar jag nästan tro att den ena huvudpersonen, Dean, baseras på mig. Japp, ni läste rätt; på mig! Ta det lugnt nu och låt mig förklara. Om vi bortser från det faktum att min mor aldrig har dödats av någon demon och att min far inte utbildat mig till ”jägare” under min uppväxt så finns det faktiskt en rad karaktärslikheter. Dean är precis som mig ett fan av klassisk rockmusik såsom Ozzy, Led Zeppelin och AC/DC. Han diggar gamla bilar precis som mig, även om jag inte äger någon. Han är mest troligt ett Jack Nicholson fan, vilket även kan tillskrivas mig. Värderar familjen över allt annat och ser möjligtvis på Oprah. Måste ju faktiskt erkänna att jag kan bli fast och titta på Oprah med. Så, nu har jag erkänt det. Dean tar oftast lätt på saker och skämtar även om det som är allvarligt, precis som mig. Kan använda ganska så rå humor och gör en hel del sexuella anspelningar. Mig någon? Okej, jag kanske inte kör med alltför rå humor men jag gör ofta, och då menar jag ofta, sexuella anspelningar. Men sådan är jag. Även om jag inte vet, i motsats till Dean, att det finns något efter döden så tror jag det. Något i alla fall. Men precis som D så tror jag inte direkt på Gud och har en rätt avog inställning gentemot religion. Dean älskar att psyka sin bror och flörtar mer än gärna med allt kvinnligt som kommer i hans väg. Jag har många gånger fått höra att jag är flörtig av mig och jag tycker definitivt om att psyka folk som står mig nära. Så efter detta, är det så svårt att se likheterna? Tycker inte det, men givetvis så är inte karaktären skapad med mig i åtanke och jag betvivlar stark att de hört talas om lilla mig. Skaparna av TV-serien menar jag då förstås. Hur som haver så tycker jag att det är lite kul att känna igen sig. Han beter sig och agerar ungefär som jag brukar göra, förutom det där med demondödandet då, men det förstod ni väl? Eller?

Well, bara att bege sig ut på blocket.se och köpa en Impala 67:a och såga av hagelbössan så är cirkeln sluten. Hänger ni med på en roadtrip?

Who made who? Who made you?…

http://www.youtube.com/watch?v=pw8E2reBbSM