Jag har väl aldrig varit något ”big fan” av country-westernmusik och har väl inte direkt drömt om att springa omkring i en stetsonhatt, men som de flesta i min generation så är man ju uppväxt med How the West Was Won, eller Familjen Macahan som serien hette när den gick här i Sverige. Dessutom så har min far alltid varit, eller är än idag, litet av ett fan till westernfilmer. Min fars filmintresse är egentligen obefintligt men om man skulle se en film med honom under vår uppväxt så blev det gärna en western med Clintan. Så på något sätt så finns det väl en svag punkt hos mig för countrymusik, även om den inte behöver vara förknippad med westernfilmer, och även om jag inte är någon större fantast av Garth Brooks och Dolly – pansargeneralens fru. Har dock nyligen kommit i kontakt med denna låt som jag inte kan sluta lyssna på, bra eller anus? Vet inte, men jag gillar den..

<!–
WriteFlash('’);
//–>