Imorgon styr kosan mot Skövde och Inspectas seminarium Kraftvärme 2008. Brukar vara en trevlig tillställning med föreläsningar i två dagar och middag på kvällen med hotell övernattning som följd. Första året som det är i Skövde, brukar vara i Karlstad i vanliga fall, och nytt upplägg är väl att vänta med lite utställare mm. Middagen på kvällen brukar bli en blöt sådan och man brukar vara lite lagomt mör på fredagsmorgonen. Men sånt är livet och det är bara att offra sig för att få till en stabil energisyn i branchen…hahaha….. Skall bli kul att fratinera lite med de tunga namnen i min branch och dela en skål eller två med gubbarna. Japp, brukar för det mesta vara 50+ gubbar där även om man brukar dyka på en och annan klasskompis från Umu tiden. Blir nog som sagt var trevligt.

Resan till ära så är det dags att damma av en av de absolut bästa rocklåtarna genom tiderna; Journey – Seperate Ways (Worlds Apart), som på något sätt symboliserar mitt liv just nu. Mycket som delar på sig och man hamnar långt ifrån det som varit ens liv under några år. Känns skönt, spännande och samtidigt lite nervöst…

<!–
WriteFlash('’);
//–>