Sitter nu och väntar på att kvällens mat skall bli färdig att inmundigas, måste säga att det luktar ljuvligt från ugnen. Receptet är enligt följande:

Don H’s home made Pizza:

Ingridienser deg
Vatten, jäst, olivolja, salt, vetemjöl

Ingridienser fyllning
Tomatpuré, chilisås, skinka, riven ost, fetaost, paprika, tomat, oregano, salt, peppar

Värm vattnet fingervarmt, häll i en bunke och tillsätt därefter jäst och olja. Vispa ihop allt och salta efter tycke och smak. Häll i mjölet och knåda ihop degen till en jämn degboll. Låt degen jäsa i 1-1 1/2 timme. Tryck ut degen på en plåt med smörpapper och låt jäsa i ytterligare ca 10 min. Blanda tomatpuré och chilisås och stryk ut över degen. Grädda degen i ugn några minuter i 225 grader. Strö över strimlad skinka, tärnad fetaost, paprika och tomat. Krydda med oregano, salt och peppar innan du strör över den rivna osten. Grädda ytterligare ca 10 minuter eller tills osten smält fint. Ta ut och avnjut en smaskig deikatess som garanterat är nyttigare än det lokala pizzahakets…

Dagens måltidsdryck: Kall Coca-cola i glasflaska
Dagens matmusik: Ted Nugent – Strangle Hold, en riktig rockklassiker..

<!–
WriteFlash('’);
//–>