Kan inte direkt påstå att det blev någon exklusiv gourmét mat idag. Körde på det extremt ”avancerade” mexikanska köket, förvisso försvenskat av Santa Maria, men ändå. Blev som ni kanske förstod tacos ikväll. Relativt god och enkel maträtt som man snabbt snor ihop, vilket kan vara skönt ibland. Finns väl inget behov av att skriva ned receptet, eller hur?

Då jag känner att det varit rockmusik för hela slanten den sista tiden så tyckte jag att det var dags för en förändring under dagens matlagning. Min smak har alltid varit bred och istället för att gilla något specifikt så är nog buffé min grej när det kommer till musik. Jag har väl alltid haft en svaghet, en mjuk sida eller punkt hos mig, för musik från tecknade filmer. Gillar oftast både orginallåtarna och de svenska översättningarna. Främst är det väl musik från Disneys filmer som slår an en ton i mig och vem gillar inte musiken från Beauty & the Beast, Aladdin, Lion King m.fl? Jag gör det i alla fall och därför så fick det bli musik från en tecknad film till dagens matlagning. Dock inte från en Disneyfilm utan från Warner Bros. Magic Sword – Quest for Camelot. I orginal så är det Celine Dion & Andrea Bocelli som framför den men då jag även måste säga att jag verkligen gillar Sofia Källgrens röst så kör vi på hennes version. Missa inte hennes album Cinema Paradiso där hon på ett utmärkt sätt tolkar några av de mest kända filmlåtarna från senare tid. Kan varmt rekomenderas…

Dagens måltidsdryck: Kallt kranvatten med några stänk citron
Dagens matmusik: Sofia Källgren & Fredrik Swan – The Prayer

<!–
WriteFlash('’);
//–>