Har nyss varit ute och gjort något som är relativt olikt mig, nämligen gått en promenad. Har tidigare sagt att jag gillar hösten, vilket jag gör, men idag var det lite väl grått och trist tycker jag. Även om det var/är ca nio plusgrader ute så blåste det lite småkallt och som den ”hårda” norrlänning man är så hade man givetvis klätt på sig lite för lite. Får väl se om man blir liggandes förkyld nu. Förhoppningsvis inte. Tror i alla fall att jag nu skall göra mig en god kopp thé, krypa upp i soffan och avnjuta en bra bok. Imorgon börjar vardagen igen så det gäller att ta tillvara på stunderna. Fast jag gillar ju min vardag, gillar ju verkligen mitt arbete och trivs att vara där så det där lät ju lite konstigt. Men, Men nu är det som sagt var thé, soffa och Wheel of Time som gäller, vilket jag gillar också.

Har förresten nu tittat igenom alla avsnitt i de tre första säsongerna av Supernatural och måste säga att lika sant som att jag är född nine-eleven, lika sant är det att jag fortfarande diggar denna serie till max. Scout’s honour. Okej, jag har aldrig varit någon scout men ni förstår vad jag menar. Är med tillförsikt jag ser fram emot säsong 4 då det är den som visas på amerikansk TV just nu. Ja inte hela säsongen på en gång då, om du trodde det, utan ett avsnitt per vecka. Försök att hänga med nu och ta inte allt så bokstavligt :-). Tillförsikten kommer sig av att vad jag skall göra när det inte längre finns fler avsnitt ute? De är nu på avsnitt 8 och jag har utan problem brännt av en tre till fyra avsnitt om dagen hittills. Jobbigt att vänta en vecka mellan varje, men vad göra? Abstinens kan uttrycka sig i många olika former…

Supernatural season 3 recap:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Supernatural season 4 promo:

<!–
WriteFlash('’);
//–>