Att min musiksmak är både bred och oförutsägbar torde vara ett tämligen klart faktum för alla vid detta laget. Har presenterat allt från Disneymusik till Country till Hårdrock här på bloggen. Denna gång tänkte jag promota vårt eget svenska låtskrivargeni och hans nya låt. Menar hur många trallvänliga och catchiga musikstycken har han egentligen skapat? Denna gång har han verkligen gått på förnyar linjen och släpper en discoinspirerad låt med bra gung – me like!! Har alltid gillat Gessle i alla hans tappningar; Roxette, Son of a Plumber, Gyllene, solo… karlen är ett musikaliskt geni helt enkelt. Har du inte hört hans nya så kommer den här:

Per Gessle – Silly Really

För att väga upp det nya med lite gammalt så tycker jag att vi även lyssnar på en av de bästa han gjort…

Per Gessle – Om Du Bara Vill