Idag blir det mest troligt en tripp till skjutbanan med min vän Pier. Han har en enorm förkärlek för handeldvapen och pratar gärna passionerat om sin Luger som härstammar från andra världskriget. Japp, han har papper och allt på vilka som ägt den och den går att spåra tillbaka till den tiden. Riktigt vem som ägde den först vet jag inte men de var någon i tyska armén i alla fall. Skjutbanan ligger vid Eurostop och det är min första tripp dit, vi har liksom skjutit på andra ställen tidigare. Men hysh hysh om det. Han äger en diger skara pistoler och revolvrar men vilka vi skall skjuta med idag vet jag inte. Lugern är ett faktum då den är nyreparerad och skall provskjutas. Har skjutit den tidigare och måste säga att det är ett alldeles ypperligt vapen. Han nämnde även i fredags något om att skjuta Sig-Sauer, ni vet den typen av pistol som svenska polisen har, men den som lever får väl se.

Det finns ju sämre sätt att spendera sin dag på. Speciellt då man har beredskap och inte kan lämna staden. Jag känner mig redo P så nu är det bara att ringa så åker vi…kanske får ta och ringa honom istället…