…sista timmarna med beredskap och inte tillnärmelsevis så mycket att göra som jag befarade. Knock on wood! Gäller ju att inte säga hej förräns man hoppat över bäcken men förhoppningsvis så blir det lugnt till kl 07:00 imorgon bitti och då är det över för mig. Därefter arbete till 13:30 innan man går på en ledighet som sträcker sig till fredag kl 22:00. Sedan så är det nattarbete som gäller i helgen vilket är rätt okej tycker jag. Trivs med att jobba nätter generellt. Man får anläggningarna för sig själv och slipper undan allt stoj och stim som är på främst förmiddagarna. Idag var telefonen i kontrollrummet helt vild. Ringde oavbrutet mellan klockan 08:00 och 13:00. Mentalt påfrestande? Nä, f-n…

Men nu är det middag som gäller. Eller kvällsmat som de säger här nere. Middag är tydligen detsamma som lunch. Ja dessa smålänningar blir man nog aldrig klok på, hahaha :-). Vad det blir för delikat ikväll vet jag inte riktigt än. Blir att vittja frysen, kylen och skafferiet på vad dessa nu månne besitta och sedan improvisera utav bara tusan. Men det gillar jag. Inte att vittja, eller det är väl kul med, utan att improvisera när det gäller matlagning. Något smaskigt skall det nog kunna bli. Kvällens matlagningsmusik är väl relativt klar och kommer nedan för den som önskar lyssna:

Led Zeppelin – Whole Lotta Love

<!–
WriteFlash('’);
//–>