Jag är definitivt ingen ”trekkie”. Har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli. Är definitivt mer en Star Wars-snubbe. Helt klart. Star Wars har på så många sätt definierat mig som person sedan den där magiska sommaren för så många år sedan när jag hittade en kopia av filmen hos min moster. Vill ni läsa historien så återfinns den här. Hursomhaver så är det snart premiär för J.J. Abrams nytolkning av Star Trek och det är inte utan att jag har lite förväntningar på filmen. Trots mitt ringa intresse för serien i övrigt. Jag gillade hans tolkning av Mission: Impossible, följer Lost slaviskt, tycker att Alias är helt okej och Fringe har jag inte hunnit sätta mig in i trots fina recensioner. Så vad kan han då göra med Star Trek? Vem vet förutom han egentligen. Tycker att han hittills i sina kreationer har visat på en enorm fingertoppskänsla för att hitta den där rätta nerven i materialet. Så därför tycker jag att detta skall bli spännande. Sedan kan man ju tycka vad man vill om William Shatners och Leonard Nimoys ersättare som Kirk och Spock. Men vem trodde egentligen att Heath Ledger kunde göra The Joker bättre än Nicholson? Inte jag i alla fall men så blev det. Kanske samma överraskningsmoment här…

<!–
WriteFlash('’);
//–>