Jobbar nätter nu i helgen och snart så bär det av till mitt kära KVVT igen. Svårt att greppa att man egentligen varit med och konstruerat och byggt hela verket – det dyraste projektet i Jönköping kommuns historia. Det är väl därför som det alltid kommer att ha en speciell plats i ens hjärta och att man till skillnad mot många kollegor som inte var med under projektet känner ett större ansvar för anläggningen. Man går liksom och småplockar och donar lite hela tiden där. Jaja, nu är det nattjobb igen och det gillar jag måste jag säga. Betydligt lugnare än andra tidpunkter och man får råda lite över sig själv. När jag kommer dit idag så blir det matlagning i första rummet, eller första och första…ähh, ni fattar vad jag menar. Skall svänga förbi Maxi på vägen upp tänkte jag och handla lite då det antagligen ligger an på mig att fixa till det hela. Undrar hur det kommer sig att det oftast är jag som hamnar i köket? Missförstå mig rätt nu, jag gillar att laga mat så jag har inget emot det hela, men nog är det konstigt. Eller är det det egentligen? Kan ha att göra med att jag är så pass petig i maten att det är bäst att jag lagar den själv så vet jag att jag gillar den. För vem gillar egentligen blodpudding? Ärligt? Hursomhaver så blir det nog färsk pasta med strimlad lövbiff i fransk senap med en rå äggula som det serveras idag. Är smaskens till sista slicken och något jag tror de andra också kommer att uppskatta. Till efterrätt tror jag vi tar lite kaffe och glass. Gäller ju att skämma bort gubbarna och damen lite – det är de förtjänta av. Jag har nog helt klart ett av de lugnaste skiften under mig och trevligaste också för den delen. Aldrig någe gnäll utan man gör vad man skall och framförallt gör som jag säger 🙂 Hahahaha…. nog så viktigt, men som tur är så är de så självgående att jag inte behöver tjata på dem att göra sitt jobb.

Kvällens matlagningsmusik antar jag kommer att bli något från radiokanalen Rockklassiker då den snurrar allt som oftast i bakgrunden då vi jobbar. Så vi chansar på denna pärla till rockklassiker då den brukar spelas allt som oftast:

<!–
WriteFlash('’);
//–>