Skrev nog i förra inlägget hur bra jag tyckte om att jobba nätter, hur vi skulle laga mat och njuta samt hur finimang denna natthelg skulle gå att jobba. Blev det så? Låt mig fråga såhär; Bajsar björnar på toalett? NEJ, NEJ och åter NEJ! Blev ingen lugn helg alls. Blev en helg fylld av anläggningstrippar, en bångstyrig panna, en värmepump som löpte amok, en kompressor som fick för sig att agera på eget bevåg och konstiga fel som vi trots idoget felsökande under eftermiddagen idag egentligen aldrig kom underfund med. Då skall vi påpeka att vi som felsökte var en grupp på 5 personer med över 1000 högskolepoäng tillsammans. Och detta inom skilda områden som el, maskin, energi och drift. För att inte tala om den arbetslivserfarenhet inom branschen som vi har, plus att vi alla varit med och konstruerat och byggt anläggningen. Ändå gick vi bet. Visst har vi diverse kvalificerade gissningar som det mest troligtvis beror på men några egentliga bevis är svårt att prestera i fallet. För att inte snöa in allt för mycket på detta så tror jag vi bara konstaterar att det vart en skithelg och att det egentligen inte gick mycket bättre idag – jobbmässigt då. Tror att nedstående låt passar in bara bra i kråksången. Det kändes som filmen ”Groundhog Day’s” svenska titel under hela helgen, nämligen Måndag hela veckan

Boomtown Rats – ”I Don’t Like Mondays”

<!–
WriteFlash('’);
//–>