Gjorde idag ett inköp som jag nog gått och funderat på de senaste två åren! Eller gått och funderat på, mer sagt att jag skulle gjort under denna tid. Såg att det skulle vara 1/2-priset i hela butiken idag på Dressman (och tjejen som hjälpte mig försökte bokstavligen sälja halva butiken till mig, men det är en annan historia) så jag traskade in till butiken här i centrum för att ekipera mig med en ny kostym då den nuvarande börjar att ha gjort sitt. Eller, börjar och börjar, den skulle ha bytts ut för de där två åren sedan. Allt gick dock smärtfritt och Dressman-tjejen kunde verkligen sin sak då hon genom en snabb titt på mig direkt plockade fram rätt storlek på både byxor och kavaj. Imponerande! Eller är det skrämmande att man kan se en persons kroppsform så tydligt? Hursomhaver så kom jag därifrån med en ny kostym och lite annat smått och gott samtidigt som min börs vägde en aningen mindre. Brukar inte handla på Dressman i vanliga fall men får nog kanske börja tänka om då detta gick som en dans. Att springa i klädaffärer är verkligen inte ”my cop of tea”.

Även om det kan vara trevligt att svida på sig ibland så är det här med kostym nog inte min grej. Är glad att jag inte behöver ha på den dagligen i mitt jobb. Nog för att det händer att man förväntas använda den emellanåt då man är på olika möten och tillställningar. Nä, jag är nog mer jeans och t-shirt grabb….

Blog Image