…ingen ro. Ingen vila, bara gno. Så kan man på ett enkelt vis sammanfatta föregågna natten. Förhoppningen om en lugn och sansad natt kom snabbt på skam och vi fick ligga i från första till sista minut. Hade som mest 3 olika beredskaper ute samtidigt, samt att jag fick plocka upp folk från anläggningen i staden till KVVT för att hjälpa till. Så är det ibland och det är bara att bita ihop och köra.

Hockeyn igår kväll var en kul match där Rögle hade förtjänat ett jämnare resultat. Visst, HV var väl bättre sett över hela matchen med Ängelholmspojkarna kämpade tappert och matchen stod och vägde i de två sista perioderna. Första var väl HV helt överlägsna i dock.

Hann inte med att hämta bilen igår men har nu varit och kvitterat ut den så nu är man 2kkr fattigare. Allt såg dock okej ut med pärlan så nu borde den vara fit for fight i ytterligare ett år. Insåg att precis att den rullat väldigt få mil mellan servicetillfällena. Endast 1100 mil på nästan exakt ett år. Tyder på att man åkt hem väldigt sällan under det gågna året dåen sådan tripp genererar minst 200 mil på mätaren. Jaja, är ju bra. Har ju lyckats sänkt försäkringen på bilen med nästan 3kkr per år oxå, men det träder inte i kraft förräns 1 februari. Men en bra affär non-the-less, den börjar ju äntligen bli prisvärd att äga. De knappa 6 tusen mil som den gått vid detta laget har sannerligen inte varit billiga.

L var på mig att jag skulle följa med på klubb larm, eller klubb 90000, eller vad det nu heter, på torsdag. Är skeptisk då det är julfest på fredag på Stora Hotellet och sedan eventuellt finsk bastukväll på lördag. Känns som att man inte riktigt orkar med 3 kvällar i rad. Inte direkt efter en 2-dagars på helgen iaf. Dessutom så jobbar jag ju egentligen.

Nu skall jag käka lite kvällsmat så jag orkar med den kommande natten. Vad det blir vet jag inte riktigt än. Någon typ av pastarätt lutar det mot, men vi får se. Matlagningsmusiken är i alla fall klar. Kör på en oftast rätt bespottad och hånad svensk rock ikon som trots allt gjort en hel del bra låtar. De flesta kännor nog dock igen honom från Filip & Fredrik med orden: ”You’ve released the fucking fury..”. Förhoppningsvis så symboliserar denna sång hur natten kommer att fortlöpa på jobbet…

Yngwie Malmsteen – Heaven Tonight

<!–
WriteFlash('’);
//–>