Igår var en intensiv dag med fullt ös, medvetslös hela dagen. Är lite jobbigt att dona på med dagliga göromål när man jobbar natt, men man lever ju bara en gång och får då ta det dåliga med det bra. Klichéuttal? Nä f-n! Men det var faktiskt riktigt trevligt igår då jag var värd för ett studiebesök hos oss och det därefter bar iväg till Tokeryds herrgård för årets första julbord. Riktigt trevligt och fint ställe med en mysig julstämning och god mat. En stor gran utanför entrén och snö på marken skapade en perfekt inramning. Har aldrig varit där förut men det får definitivt bli fler besök där uppe framöver.

Ikväll är det julfest med företaget som gäller. Skall nu kasta mig in i duschen, svida på mig kostymen och dra till KVVM för lite glögg, diktläsning och allmänt mingel innan vi skall förflytta oss till Stora Hotellet för att inmundiga, i alla fall för mig, årets andra julbord. Blir nog en trevlig afton tror jag med många skratt och tokerier. Brukar bli det iaf….

Grabbar, mina kära grabbar, vad gör ni? Förlust med 1-6 borta…skärpning!!

Tokeryds Herrgård i sommarskrud:

Blog Image

Jul, jul, strålande jul:

<!–
WriteFlash('’);
//–>