Fastnade idag, som vanligt (?), framför Ghost Whisperer och kunde inte slita mig. Egentligen så är det ju en fullkomligt värdelös och urbota dum serie som endast stundtals kan glänsa till och vara på gränsen till sevärd. Oftast så är den dock sämre än filmen Catwoman på alla plan, vilket inte vill säga lite. Men den har en styrka, en styrka som gör att jag helt omöjligt kan slita mig när jag väl börjat titta. Den styrkan stavas JENNIFER LOVE HEWITT. Hon är helt klart kvinnan i mina drömmar och en alldeles gudomlig uppenbarelse. Jag skulle vilken dag som helst på året, vid vilken oanständig tidpunkt som helst, bli far till hennes barn. Hon är för mig den perfekta kvinnan. Punkt. Vet inte riktigt varför jag är så stormförtjust i henne, men så har det alltid varit ända sedan jag upptäckte henne i Party of Five för alla dessa år sedan. Fråga vem som helst av mina vänner så vet de nog att jag gillar JLH skarpt. Svårt att tro att man är över 30 när man skriver om dett, men vissa förälskelser går visst aldrig över 🙂 Andra gör turligt nog det.. Nä, nu är nog reklamen slut så jag måste återvända. Kanske dax att ladda ned Ghost Whisperer bara så man får ”se” henne när man vill?

Mitt svar på frågan som min idol, karaktären Dean Winchester i Supernatural, ställer till sin bror Sam kanske ni kan ana er till efter detta:

”Hey, Sam. Who do you think is the hotter psychic; Patricia Arquette, Jennifer Love Hewitt or you?”

Jennifer Love Hewitt – Barenaked

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Jennifer Love Hewitt – FHM Photoshoot

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Woman in my dreams ?! 🙂

Blog Image