Glömde i det förra inlägget att jag lyckades få tag på biljetter till Bob Dylans spelning här i Kinnarps Arena den 27 mars nästa år. Eller jag och jag, var faktiskt min chef som fixade. Fast det var han skyldig mig, var ju hans fel att jag missade biljettsläppet kl 9 igår morse pga resan till Finspång. Han satt säkert i 1 timme i telefonkö när vi satt i taxin till Stockholm för att försöka få tag i 2 biljetter till mig och 2 till sig själv. Givetvis så var ju inte platserna bredvid varandra initialt då vi var så sena men K smörpratade med tjejen på ticnet så en halvtimme efter de lagt på så ringde hon tillbaka att hon fixat så platserna var bredvid varandra. Det är service det! Stor credd till Ticnet. Nu kvarstår ju bara det lilla problemet vem jag skall ta med mig, eller vet jag det redan? 🙂

Tittade nyss ut genom fönstret och fick syn på en alldeles bedårande vy. Vår innergård var alldeles vit och fin och för första gången i år fick jag faktiskt lite julkänsla. Tänk vad lite snö kan göra, till och med få mig att posta en låt med Carola på bloggen…hahaha…

Blog Image

<!–
WriteFlash('’);
//–>