Idag är jag trött, lite småförkyld, har världens nackspärr och tvättid där den ena tvättmaskinen givetvis inte fungerar. Finns det något som jag retar mig på så är det saker som inte fungerar när de borde. Vad som hänt med nacken är ett frågetecken. Det onda kom krypande idag när jag var på eco-driveutbildning och har därefter bara blivit värre och värre till den punkt nu att det gör konstant ont. Måste på något sätt suttit i korsdrag eller något. Kan i och för sig vara VW Golfen jag tvingades köra under eco-drivekursen 🙂

Har insett att det är dags att köpa alla julklappar nu, och försökte faktiskt ge mig ut efter jobbet för att ta tag i det hela men istället så fick det bli hemmet och vila för nacken.

Missade även ett köp av bil idag. Eller missade och missade, den blev för dyr helt enkelt. Var med ett tag i budgivningen men sedan så skenade det iväg och den kostade till slut ungefär desamma som att gå till en handlare och köpa den. Konstigt, om jag får säga mitt men det kommer fler tillfällen. För er som nu undrar; Nej. Jag har varken sålt alfan eller planerar att sälja den, man skiljer sig vill inte från en sådan pärla. Nä, bjöd på en skåpbil till min far. Så nu vet ni…

Skall fixa något att äta nu men känner att jag måste väga upp fadäsen med Carola i gårdagens inlägg men en ”riktig” julsång som samtidigt får bli kvällens matlagningslåt. Och: Ja, tack! tar gärna en sådan i jul… 😉

AC/DC – Mistress for Christmas

<!–
WriteFlash('’);
//–>