Känner mig fortfarande lite krasslig och gamnacken vill inte riktigt ge med sig. Tror att det enda som hållit mig uppe idag har varit värktabletterna som vid det här laget börjar avta i effekt. Nacken gör verkligen ont som f-n… tror jag börjar få en vek gammal tantkropp att dras med.

Var det någon som såg Nobel Peace Price Concert igår? Inte själva prisutdelningen, riktigt så gammal är jag inte än 😉 utan musikkonserten som hyllade årets pristagare. Undertecknade gjorde nämligen det och måste bara säga att Robyn var outstanding i de två låtar som hon framförde; With Every Heartbeat och Be Mine. Speciellt den senare var helt suveränt framförd, verkligen en riktigt bra låt. Kan inte hjälpa att bli lite ledsen när jag hör den men det uppvägs av att den är så otroligt bra. Speciellt i denna ”akustiska” version. Vänta på att filmen nedan laddar klart och lyssna själv…

Nu är det mat och rekreation i soffan som gäller. Blir slit och släp på jobbet hela helgen. Får bli något snabbt och enkelt som tacos och öl till middag idag. Orkar inte ge mig på något avancerat i köket och lite stark mat och alkohol kan nog kanske göra susen för min just nu veka lekamen, eller vad tror ni?

Dagens mat: Tacos a’ la H

Dagens måltidsdryck: En kall Millers Genuine Draft

Dagens matlagningsmusik: Robyn – Be Mine, från Noble Peace Price Concert 2008

Edit: Bytte min uppladdning av låten till en på youtube då det belastar min server mindre 🙂

<!–
WriteFlash('’);
//–>