Nu kan jag lägga ytterligare en arbetsperiod till handlingarna då jag gjort de sista minuterna för denna gång och härmed inleder min frivecka. Skönt! Har som sagt var inte känt mig helt 100 den senaste tiden, fysiskt då, mentalt kan man ju alltid ifrågasätta hur jag är. I alla fall så känner jag mig i topptrim på alla punkter utom en just nu: Nacken. Denna smärthärd som aldrig vill upphöra börjar gå mig på nerverna. Har testat allehands sköna hemkurer i helgen och inget verkar riktigt hjälpa. Det enda som hänt är att jag verkar ha blivit beroende av tiger balsam som både svalkar skönt och värmer härligt, omvartannat och ibland samtidigt. Finns väl i och för sig värre saker att bli beroende av men att gå omkring och lukta tigerbalsam hela dagarna är ju inte så upphetsande. Well, får väl kanske vika ned mig och gå till läkaren ändå. Jag hatar ju när andra gnäller och inte gör något åt saker och ting så får väl föregå med gott exempel här, även fast jag provat allt som en bra hemkur kan erbjuda utom att lägga på varm gröt (känns så i alla fall). Nu har jag ju inte gnällt utan mer konstaterat att jag har en vek gammal tantkropp, men ni förstår vad jag menar eller hur?….

En liten ljusglimt och hopp om extas släpptes i veckan under inga som helst buller och brak. Kan säga att den mer smögs ut på vida världens nät, men som tur var så uppmärksammades den av undertecknad. Den första är en kultklassiker, den andra ett mästerverk, den tredje bra men saknade det lilla extra, fjärde installationen som är en TV-serie ger ett habilt intryck och är helt klart sevärd, för att inte glömma vår egen version som är en parodi. Denna nya del i serien lovar mycket i förhandsklippen, nu gäller det bara att den levererar. Allt ser bra ut såhär långt och måste säga att jag väntar med spänd och återhållen förväntan. Vill inte hoppas för mycket, men den kan bli bra – riktigt bra. Trots titeln då, som lämnar en del att önska. Man kan dock inte få allt här i världen. Vad tror du själv om den?

Teaser

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Trailer

<!–
WriteFlash('’);
//–>