”Because some men aren’t looking for anything logical, like money. They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. ”

Idag har varit en produktiv dag. Eller kanske inte direkt produktiv men en hel del har hunnits med i alla fall. Vaknade i morse med en nacke som faktiskt mådde betydligt bättre än väntat och startade dagen med lite frukost samt en del fix på nätet åt min pistolskjutande vän P. Ja, fix och fix, han ville ha ett CAD program till sin mac så jag letade åt ett och laddade ned det åt honom. Därefter styrde skutan ut mot la strada för lite julklappsinvesteringar i väntan på att Big D skulle höra av sig vilket han gjorde efter någon timme. Plockade upp honom i alfan och sedan så styrde vi skutan mot Finspång, dock i privata ärenden denna gång. D skulle kika på en bil då han sålt hyndan (Hyndai Atos) förra veckan och nu var i starkt behov av en ny andra bil. Efter lite allmän provkörning, prutning och kaffedrickande så lämnade vi Finspång med en nyinköpt Renault Laguna. Ett bra köp tror jag då bilen var fin och gick bra. Fast det är ju klart, någon Alfa Romeo var det ju inte 🙂

På hemvägen stannade vi till i Linköping för att käka samt försöka hitta en ny datorskärm till mig då jag krängde iväg mina två igår till två grabbar från Hjo. Utbudet var dock lika bristfälligt där som i jkpg så inköpet får nog vänta ett tag till. Är inte intresserad av det billiga skräpet som säljs av PC City, Media Markt m.fl. utan söker en av något bättre kvalitet utan TL-skärm vilket verkar omöjligt att hitta i någon lokal butik. Well, får helt enkelt beställa på nätet trots att det blir jobbigare med pixelgarantin. Det är lite jobbigt att använda TV:n som skärm som jag gör nu också.

Väl hemma i jkpg så drog jag upp till A6 för att komplettera julklappsköpet och om jag sköter mina kort rätt så borde jag kunna slutföra detta års julhandlande under morgondagen. Skulle ju ha försökt att hunnit hem en sväng till Hoting också. Får se om, när och hur det blir med den saken…

När jag kom tillbaka till min lägenhet så kände jag att jag återigen fått ont i nacken då jag suttit och spänt den i ca 40 mil, tur och retur Finspång som ni minns, och gick då direkt på tigerbalsamet för att lindra smärtan. Därefter ordinerade jag vila till mig själv och passade samtidigt på att avnjuta mitt nyinköpta björbärsté tillsammans med lite GB Carte D’or Straciattella och den fenomenala filmen ”The Dark Knight”. När jag såg den filmen på bio i sommar/höstas så var jag nog inte riktigt känslomässigt stabil och kunde därav inte riktigt ta in den till fullo även om jag tyckte att den var bra. När jag såg den nu på min egen hemmabio, japp har ju projektor etc. som ni kanske vet, så måste jag säga att jag är helt tagen. Helt enkelt en ruggigt bra film. Troligen den bästa superhjältefilmen som gjorts. Lätt i klass med Batman & Robin från 60-talet. Poff! 😉 Skämt åsido, se den om du inte gjort det. Du kommer inte att ångra dig…

”Because he’s the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we’ll hunt him, because he can take it. Because he’s not our hero. He’s a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.”

Blog Image

Lägger ni märke till mina nyinköpta bestick? Teskeden alltså. Har köpt på mig en helt ny uppsättning samt vaskat fram hela servisen som jag fick av min far för flera år sedan från förrådet. Varför har jag inte använt den tidigare? Den är ju jättefin och skall definitivt inte vara nedpackad i en kartong uppe på vinden. Bilder på den kommer vid ett senare tillfälle om jag kommer ihåg det…