Har på den senaste tiden reflekterat lite över mitt nuvarande liv, dess innehåll och vad jag fördriver tiden med. Vad jag har kommit fram till? Ja, du. Det första som faktiskt slår mig är hur mycket mer aktivt mitt liv är för tillfället. En del av de saker som upptar min tid kommer fram här på bloggen men det är inte ens tillnärmelsevis så mycket som faktiskt händer. Den stora frågan är vad har jag hållit på med de senaste åren? Känns som att jag inte gjort någonting alls, faktiskt. Mitt liv måste ha kretsat runt jobbet och att ligga hemma på soffan de senaste 2-3 åren, men nu är det som tur är slut med det. Dagarna bara flyger iväg tidsmässigt och även om jag jobbar mycket så har min fritid blivit ohyggligt mycket mer innehållsrikt. Vilket känns kul. Måste verkligen säga att denna ”nystart” känns oerhört positiv, på fler sätt än ett… 😉

Som min idol Dean Winchester skulle sagt:

”Bon Jovi can rock… on occasion…”

Bon Jovi – Runaway

<!–
WriteFlash('’);
//–>