Är nu tillbaka i Jkpg efter en kort utflykt hem till kära, kära Hoting. Tillbaka undrar ni? Men det är ju jul? Japp, det är jul och dessvärre så är man i tjänst. Hemska människor som vill ha el och värme även på julafton 😉 Det kändes lite tungt att åka tillbaka hit ned nu när alla gamla vänner börjat leta sig hem för traditionellt julfirande. Men sånt är livet och det jobb som jag har. Har väl under dessa år klarat mig förvånansvärt bra från jobb under julhelgen men detta år var det min tur. Under tiden jag var hemma fick man faktiskt lite julkänsla då det både var snö på backen och full julpyntning hemma hos både mor och far. Dessutom så gick min värk i nacken över ungefär i samma sekund som jag drog in den jämtländska vinterluften i ett stort drag när jag klev av tåget i Österund i onsdags. The healing power of the Jamtland air…eller något sånt 🙂

Hur som haver har det vart en trevlig tur hem, dock jäktig som vanligt. Man skall hinna träffa så många och man skall hinna med så mycket på så kort tid och dessvärre måste man göra några besvikna då man helt enkelt inte hinner med. Tiden räcker inte till. Men som tur var så räckte den till en del skoteråkning. Måste säga att det nog är det jag saknar allra mest med vintern här nere. Svårt att beskriva varför men så är det bara. Måste hel enkelt bli mer skoteråkning i mitt liv framöver.

Well, nu är det käk och vila som gäller innan det är dags för ett heldagspass imorgon på jobbet. Blir nog rätt trevligt ändå, trots att man tappat julkänslan när man ser de gröna gräsmattorna, men god mat och fina arbetskamrater. Man får ju inte roligare än man gör sig och jag är ju roligare än ett tivoli att vara med, eller hur 😉

Duffy – Warwick Avenue

<!–
WriteFlash('’);
//–>