Jahapp, nu är så snart julafton över för denna gången och själv har man spenderat hela dagen på mitt kära KVVT. Första gången som jag spenderar hela julaftonsdygnet i Jkpg och måste väl säga att det känns lite konstigt. Konstigt och ovant. Men det finns ju en första gång för allt. Vet inte om jag jobbat julafton själv tidigare men jag har åkt härifrån, hem till Hoting, på julafton tidigare. Det har på något sätt fungerat bra då man i de fallen ändå kommit hem och fått träffa släkt och gamla vänner. Så är inte fallet i år och det känns som sagts tidigare lite vemodigt. Släkten kan man väl träffa när helst man åker hem, men det där med gamla vänner är en helt annan sak. Det är egentligen bara på julen som alla sammanstrålar till Hoting vid samma tidpunkt. Men det kommer väl fler år…

Jag hoppas att ni fått äta god julmat, tittat på Kalle, fått besök av jultomten, öppnat julklappar och kunnat umgås med era närmaste. För mig blev det tre av fem. Ingen av oss ville vara jultomte och att kalla mina arbetskamrater för mina närmaste är nog att sträcka på sanningen väl mycket. Men julklapp från företaget blev det, samt fin fin julmat och en lugn timme med Kalle och hans vänner. Vilket inslag är egentligen bäst? Tror att vi inför i stort sett alla klipp sa att just det var nog det bästa. Fast nog är det väl tomteverkstaden? Nej, just ja. Det är ju Musses husvagnssemester, eller vänta, det är ju Askungeninslaget…haha, ja du ser. Svårt som tusan att ha en favorit. För vem gillar inte Baloo och ”var nöjd med, allt som livet ger..”? Så, vilken är din favvo?

Nedan kommer i alla fall David Lettermans favorit jullåt. Har blivit en tradition på Late Show och återkommer varje år. Visst har han väl rätt gamle David? Visst är den helt suverän, som jullåt vill säga? Lyssna och njut och ha en riktigt God Jul och en god fortsättning…

Darlene Love – Christmas (Baby Please Come Home)

<!–
WriteFlash('’);
//–>