..ipren, fisherman’s friend och red bull är det som har hållit mig på benen de sista dagarna. Drog på mig en vrålförkylning i ungefär samma sekund som jag klev av tåget här i Jkpg. Trist är bara förnamnet. Ni kvinnor snackar om att föda barn… eller hur var det han sa i echinaguard reklamen? Hur som haver så börjar jag att se en liten ljusning i eländet nu men jag är långt ifrån bra. Min far tyckte att jag var ofta förkyld och borde gå till en läkare och undersöka mig. Kanske har han rätt, fast jag har faktiskt inte upplevt mig själv som sådär väldigt förkyld väldigt ofta. Sedan så är ju inte jag den som ränner omkring hos läkaren i tid och otid heller, för sånt gör väl ingen ”riktig” man, eller? 😉

Jag och min jobbarpolare Gunther (okej, han heter Gunnar) var på hockey nu i eftermiddag. Var skönt att komma ifrån jobbet, julen och allt ståhej som är runtomkring det hela och bara se lite okej sport. HV gästades av SSK och trots ett massivt spelövertag för jkpgs stoltheter i den första perioden så blev det en relativt jämn tillställning. Onödigt jämn. HV var det klart bättre laget men SSK stred tappert och det var bara ogjort att det hela gick till förlängning. HV lyckades dock hålla undan och knep de 3 poängen i och med 3-2 seger.

Nä, nu får det bli thé, mackor och Terminator i HD-kvalitet. Förhoppningsvis gör det underverk för min veka tantkropp och jag kommer att må prima imorgon. Inget skrämmer influensabakterier som en Arnold i toppform…

<!–
WriteFlash('’);
//–>