Ikväll händer det. Slaget vi INTE får förlora. Gör vi det så tror jag inte att jag vill träffa mina arbetskompisar igen. Alla dessa psykningar angående den dåliga formen som är redan nu lär ju späs på om vi åker på pumpen. Men det gör vi väl inte, eller hur? Dags att visa var skåpet skall stå nu, grabbar. Dags att visa att ni har det bästa laget med den erfarnaste truppen. Dags att sätta Jkpgs stolthet på plats. Håller ni inte med mig?

Givetvis så är jag på plats i Kinnarps ikväll. Faktiskt i god tid före då jag har turen att bli bjuden på mat och öl innan matchen drar igång vid 19-tiden. Skall bli trevligt på många plan, men det gäller dock att hålla sig någorlunda på mattan eftersom det vankas lite bilkörning imorgon innan det nya året skall firas in. Det är ju ändå imorgon som det skall firas även om det nog lär slinka ned en par tre bira ikväll, om inte annat för att fira vår triumf. För triumf blir det väl, grabbar? Självklart!

Blog Image