Sista dagen på året 2008. Ett år som verkligen blandat och gett när det gäller det personliga planet för mig. Om jag skall summera året som så så får det nog ett ganska så ruttet betyg. Känns så faktiskt. Men nu är jag ju en väldigt positiv person som försöker att hitta ljusglimtar i det värsta mörkret och visst har det funnits sådana under året. Känns dock som att nackdelarna övervägde fördelarna i år, så är det bara. Men nu så ser vi med tillförsikt fram emot ett bra 2009 med nya spännande upplevelser, en finanskris i dager och äventyr som man endast kunnat drömma om. Så ser mitt 2009 ut i alla fall, hur ser ditt ut?

Jag hoppas att kvällen blir trevlig för er och att ni dricker måttliga mängder champagne, smäller av lagomt med raketer och hittar någon att kyssa vid 12-slaget. I know I will. Nu bär det av till den kungliga huvudstaden och en ny typ av nyårsfirande för min del. Men någon gång skall ju vara den första och visst känns det lite spännande att se vad kvällen ger. Skål på er…

Gott Nytt År!!