På nyåret så skulle det i vanlig ordning avges nyårslöften som alla vet att de inte under några som helst omständigheter kommer att hållas. Fast i år var det i och för sig annorlunda när Mallan drog till med att man skall inte lova saker som man behöver göra, utan man skall lova saker man vill göra. Ett bra förslag tycker jag. Vad lovade hon då? Att hon skulle resa till Barcelona under året. Ett lagomt avancerat och överkomligt löfte som man VILL göra. Som vanligt så förekom det ju även de vanliga löftena; sluta snusa, sluta röka, äta nyttigare mat, äta mindre eller inget godis och till sist klassikern att man skall träna mer. Och apropå det där med att träna mer, ni som nu lovade det kanske finner denna fina morgongymnastik lockande 🙂

Vad jag avgav för nyårslöfte? Kanske berättar en annan gång… 😉

<!–
WriteFlash('’);
//–>