Alla män har nog någon typ av fantasi om kvinnor som de går omkring och dagdrömmer om. Är nog ganska säker på att kvinnor har det samma om män men det är inte det vi skall dryfta här. Fantasin kan vara allt mellan himmel och jord såsom att gifta sig med världens vackraste kvinna (miss world?) till att vilja ta med sin käraste på picknick. I vissa fall kan fantasin vara specifik och i vissa fall något luddig. Den byter ofta karaktär, utvecklas, förändras eller helt enkelt ersätts av någon ny allt eftersom åren går. För mig, och troligen många andra grabbar (män? gubbar?) i min ålder, så manifesterades denna fantasi utifrån en film, eller några få scener i en film, under många år. Detta är nu rätt så många år sedan och jag vet nu definitivt att jag inte var ensam om fantasin då den parodierats i bland annat TV-serien Friends. Så vad har nu detta med idealkvinnan att göra, vad fantiserade jag och många andra om som är så kul att det platsat i Vänner och varför tar jag upp detta nu? Jo det är väldigt enkelt att svara på dessa tre frågor. Jag hittade nämligen nyligen en hemsida som både tar upp fenomenet och helt enkelt publicerar bilder på kvinnor som utövar det hela. Helt absurt men sant. Det finns verkligen en hemsida för allt på vida världens nät, precis ALLT! Det jag pratar om är givetvis Prinsessan Leia’s slavkläder från filmen Return of the Jedi. För er som inte minns, är för unga, eller helt enkelt inte lärt er att uppskatta det än så kommer nedan några filmklipp samt länken till hemsidan i fråga. Se och njut 🙂 Hahaha… allt var inte bättre på 80-talet, men det var bra. Vilket ögongodis. Det var min fantasi från förr, som numera är återinförd, vilken är din?

Hemsida: http://www.leiasmetalbikini.com/

Return of the Jedi

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Friends – Princess Leia

<!–
WriteFlash('’);
//–>