Jahapp, en arbetsvecka till ända och dessvärre så kunde den avslutande dagen inte ha varit värre. Eller den slutade ju bra, fast arbetstiden var ju usel..ähhh, ni förstår hur jag menar. Direkt när vi kom till jobbet vid 13-13:30 så fick vi ärva över en askpropp som de inte lyckats lösa sedan kl 11. Surt sa räven. Det var inte vilken propp som helst heller. Det var proppen ”straight from hell”. Vi höll på från det vi kom till 19:30 innan vi lyckats lösa den. I shit you not! Det var en helt sanslös dag med ställningsbyggande, klättrande upp och ner för lejdare till silotopp och delning av sändarledning på i stort sett de ställen den gick att dela. Ingen kul dag med andra ord. Därefter så var det bara mat och att hinna rondera över övriga anläggningen innan vårt arbetspass tog slut. Vi hade då värmt upp bastun, lagt ölen på kylning och var väl, i alla fall i dagens början, mentalt inställda på en krogrunda på stan. Efter 2 öl och en varm bastu så slogs snabbt krogrundan ur hågen. Med allt klättrande och springande i 6 timmar så gjorde bastun och ölen så att kroppen helt enkelt sa ifrån. Ingen av oss var helt enkelt sugen på att gå ut längre så jag och Mats tog helt enkelt vårt pick och pack och gick hem. Vi är ju grannar numera. Är konstigt det där med att egentligen vara tjänsteman fast man samtidigt är arbetare. Som en 90/10% fördelning. Det gör att man är inte direkt van när de 10% slår in fullt ut, allt på en gång. Kroppen är liksom inte beredd på det hela. Visst, hade ju kunnat ringt in folk och beordrat dem att jobba och slappat själv, men känns inte så roligt en fredag samtidigt som att det är gott att göra något fysiskt ibland. Inte bara leda och fördela hela tiden. Well, det känns i alla fall att man inte är någon byggnadsarbetare länge, som jag faktiskt är utbildad till i grunden.

Innan jag kikar igenom blocket efter en skoter och går och knoppar så tror jag det behövs en avslappnande gammal goding. Tror att denna passar alldeles ypperligt för ett tillfälle som denna. Japp, tycker ju att denna är bra. Har ju sagt att jag är allätare när det gäller musik. Gillar inte du den?

Dionne Warwick – Do You Know the Way to San José

<!–
WriteFlash('’);
//–>