Äntligen är väntan över. Abstinensen får nu ett slut. Beroendet blir återigen tillfredsställt. Nej, jag har inte återfallit till snusandet (några dagar till bara så är det ett halvårs uppehåll, stakt jobbat H!!) utan jag pratar om att äntligen så återvänder min husgud Dean Winchester till den lilla rutan, som faktiskt är rätt stor hos mig. Det första avsnittet av Supernatural efter juluppehållet sänds ikväll, i staterna då, vilket gör att när jag kommer hem från sista jobbnatten imorgon bitti så finns det att ladda ned. Om ni precis som mig haft svårt att fylla det tomrum som Winchester bröderna efterlämnat så kan ni alltid hålla till godo med promon för kvällen avsnitt nedan….

”So what do you say we kill some evil sons of bitches and we raise a little hell, huh…”

<!–
WriteFlash('’);
//–>