…för att vara sant. Nästan. Inte alls. Men kanske ändå. Det är ju trots allt Dolph vi pratar om. Mannen som dödade He-Man som actionfigur i och med sin insats i Masters of the Universe – filmen på det glada 80-talet. Denna har som sagts tidigare i denna blogg potential att bli precis hur usel som helst och i och med det så tror jag att undertecknad kommer att tycka att den är hur underhållande som helst. Jag kan givetvis ha fel, vilket har hänt förut. En gång. Jag sa en gång att jag hade fel och det visade sig att jag hade fel i det påståendet. Jag hade ju haft rätt från början. Självdistans och ödmjukhet är mina andra och tredje namn smiley….hahaha…. Kan man annat än älska den nya trailern? Tror inte det, va?

Dolp Lundgren – Command Performance

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Well, nu är det mat som hägrar. Dagens förtäring består av ris, kött och wokade grönsaker. Smaskens till sista slicken. Receptet kommer nedan:

Björn H:son Larssons superwok

Ingridienser
Valfritt ris (Basmati, Jasmine m.fl.)
Strimlat älgkött
Minimajs
Broccoli
Morötter
Thai Sweet Chilli Sauce
Mrs. Cheng’s Mushroom Soy
Spansk olivolja anpassad för stekning
Salt & Peppar

Koka riset enligt anvisning. Hetta upp en wokpanna och woka grönsakerna i olivoljan. Woka därefter köttet separat, salta & peppra, och när det är färdigt så blanda i de färdigwokade grönsakerna. Smaksätt därefter med sweet chilli såsen och sojan. Låt puttra i wokpannan och gotta till sig i några minuter. Servera därefter tillsammans med riset och ett smaskigt mjukt bröd. Bon apétit..

Dagens måltidsdryck: Isvatten med några stänk citronkoncentrat
Dagens matlagningsmusik: Journey – Don’t Stop Believin’

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Vem Björn H:son Larson är? Det måste ni väl veta. Det är ju hårdingen från en av våra svenska filmkultklassiker. Om ni inte vet så avslöjar jag det en annan gång…